diumenge, 1 de maig del 2011

Units pel poble reivindica tornar-li el camp de futbol a la Ribera


La candidatura municipal “Units pel Poble” de Cabanes i la Ribera, ha reivindicat la necessitat d’eixir ja construcció ja del camp de futbol de la Ribera, desaparegut per la construcció d’un aparcament de vehicles per al PAI de Torre de la Sal, PAI paralitzat des de temps.

L’equip de Govern, que en febrer de 2006 va signar un conveni amb el grup Construcciones Castellón 2000 SAU (Marina d’O), entre les quals, l’empresa, adjudicatària del PAI Torre la Sal es comprometia a dotar a la població d’un camp de futbol “ de mesures reglamentàries amb grades i vestuaris, en la parcel·la dotacions pública destinada en el planejament com a ús esportiu i recreatiu, de 36.058,19 m2 de superfícies”.

Mentre l’empresa ha incomplert tots els terminis en l’execució del PAI, i per extensió també els compromisos adquirits amb el poble, van fer desaparèixer el camp de futbol de la Ribera i des d’aleshores, l’equip de futbol de la Ribera va quedar sense camp, la seua activitat en suspens i condemnats a la diàspora els aficionats. L’ajuntament no va habilitar cap recinte alternatiu, i han passat els anys, el PAI mort, i el camp de futbol desaparegut i sense intenció de fer-se.

Un altres de compromisos oficials, signats per l’empresa i l’alcalde, era que es faria un edifici per la tinença d’alcaldia, dispensari mèdic i centre social per a la tercer edat, reunits en un edifici d’ aproximadament 500 m2 de superfície, dins d’una superfície de 2280,87 m2, de sòl dotacional.

Per a Units pel poble, tot i l’actual crisi econòmica que ha agreujat la paràlisi d’aquest PAI ja aturat abans d’aquesta, els compromisos s’han de complir i per aixó es reivindica que el nou ajuntament que isca després del dia 22 de maig, retorne el camp de futbol a la Ribera

Eva Julve, Hermi Vidal, Yasmina Ribés, Alejandra Vázquez, Angel Garcés, Mercè Amer, Daniel Ribés, Nacho Julve, Diego Noel, Carmela Martínez, Fernando Castellet, Miguel Angel Lopez, Paco Roca, Miguel Angel Pitarch, David Serrano, Noelia Gauchia, Laura Noel, Fernando Sánchez, Carles Mulet, José Anés, Ana Julve, Brigitte Votron, Pilar Valls, Dina Fabregat, Robert Guia, Maria Dolores Torreblanca. Ara faltes tu!

http://unitspelpoble.tk/ unitspelpoble@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada