dimarts, 10 de maig del 2011

Units pel poble defensa un “Butlletí d’Informació Municipal” plural i objectiu


CABANES 10 DE MAIG DE 2011. La candidatura municipal “Units pel Poble” de Cabanes i la Ribera, defensa donar major pluralitat i apartidisme als mitjans municipals, posant com exemple la web municipal o el Butlletí d’Informació Municipal.

En ambos casos, les publicacions no es limiten al purament institucional i es converteixen en simples instruments de propaganda del govern municipal de torn, i es veta qualsevol oportunitat a l’oposició de dir ni una sola coma. Exemples com són la revista de la Plaça de les Aules, editada per la Diputació, sí contempla un apartat per a cada grup amb representació.

Units pel poble es compromet a que siga quin siga el resultat electoral, aplicar en el millors dels casos, o exigir en el pitjor, que es canvie la dinàmic i el BIM siga un veritable instrument d’informació, i no un pamflet, perquè ara molts veïns ni se’l lliguen per aquesta falta de pluralitat. L’episodi més recent d’aquesta instrumentalització ha estat que la Junta Electoral de Zona de Castelló ha acordat per unanimitat, requerir a l’ajuntament de Cabanes a retirar de la circulació el Butlletí d’Informació Municipal de primavera de 2011, fins al dia següent de la celebració de les eleccions locals i autonòmiques per quant que el contingut d’aquesta Butlletí pot atemptar contra el principi d’independència institucional i prestar-se per crear confusió entre l’activitat purament institucional de l’ajuntament amb la de l’equip de govern d’un determina partit polític.

Units pel poble aposta igualment per obrir aquesta publicació i els espais webs públics a la participació de la resta de les entitats veïnals, ja que sovint activitats que es programen per part d’associacions del poble no apleguen a la resta de la població per la falta d’un canal de comunicació directe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada