diumenge, 8 de maig del 2011

Units pel poble aposta per millorar les places i espais públics, i desenvolupar les zones verdes pendents





CABANES 08 DE MAIG DE 2011. La candidatura municipal “Units pel Poble” de Cabanes i la Ribera, ha defensat avui millorar les places i espais públics del terme municipal per donar més qualitat de vida a la població.

Per a Units pel Poble reivindicat places en condicions, amb ombres per a que els xiquets puguen jugar, que es tinga cura i es reemplacen els elements que es facen malbé ( mobiliari o jocs infantils), que siguen accessibles per als carrets tant de xiquets com persones amb discapacitats físiques ( moltes places no disposen de rampes d’accés), places amb arbres, amb fonts, on els arbres que es moren es reemplacen.

També s’ha destacat la necessitat de condicionar aquests espais en els nuclis de la Ribera, que també continuen abandonats en aquest sentit sense zones verdes. Aprofitar aquests llocs per exemple instal·lar aparells per fer gimnàstica la gent gran, o rampes per poder fer skate.

Units pel poble també reivindica desenvolupar les zones verdes dels distints casc urbans del terme que des de fa dècades estan programades en el PGOU però no s’han condicionat, com ara tota la zona del voltant del Calvari, i que el sòl dotacional no es regale a empreses privades ( com el cas del Gerocentros). Es demana un poble per a gaudir-lo, per poder passejar, prendre la fresca, que els xiquets puguen jugar sense els perills del trànsit ni embobar-los davant de les pantalles dels jocs virtuals i la televisió, on la gent gran puja passejar i fer exercici per tindre una vida saludables; perquè aquestes “coses xicotetes” són precisament les que realment donen qualitat de vida, i hauria de ser del primer que es preocupara un ajuntament.

La brutícia que s’acumula al Pou de la Nina, zona de passeig dels veïns del nucis de l’Empalme, o a l’abandó de la zona verda creada sobre on estava l estava ubicada l’antiga bassa del Sitjar, en la prolongació de la Plaça del Molí, són mostres més de com es deixen per fer aquestes actuacions, que no suposen gran quantitats de diners, sinó sols voluntat per fer-ho

Eva Julve, Hermi Vidal, Yasmina Ribés, Alejandra Vázquez, Angel Garcés, Mercè Amer, Daniel Ribés, Nacho Julve, Diego Noel, Carmela Martínez, Fernando Castellet, Miguel Angel Lopez, Paco Roca, Miguel Angel Pitarch, David Serrano, Noelia Gauchia, Laura Noel, Fernando Sánchez, Carles Mulet, José Anés, Ana Julve, Brigitte Votron, Pilar Valls, Dina Fabregat, Robert Guia, Maria Dolores Torreblanca. Ara faltes tu!

http://unitspelpoble.tk/ unitspelpoble@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada