dimarts, 17 d’abril del 2012

Units pel Poble demana que l’equip de govern informe si ha recepcionat ja el PAI de Torre de la Sal o s’han concedit pròrrogues.





El termini per entregar les obres finalitzava ahir
17 de abril  de 2012. El Grup Municipal d’Units pel Poble ha demanat per registre d’entrada de l’ajuntametn, que l’equip de govern informe sobre la situació de les obres del PAI de Torre de la Sal, després de que ahir, 16 d’abril, finalitzara la data en la qual l’empresa havia d’entregar a l’ajuntament la urbanització.
            Des d’Units pel Poble s’ha informat que en la darrera documentació aportada ( decrets d’alcaldia i actes de les juntes de Govern, corresponents al mes de març), no es constata en cap moment ni la petició de pròrroga del termini, ni tampoc la recepció de la urbanització, i de no haver-se entregat les obres ni demanat pròrroga abans de finalitzar el termini, s’estaria en una situació irregular.

            El PAI de Torre la Sal, concedit al grup Marina d’Or, prèvia urbanitzar 1,2 milions de metres quadrats de terreny litoral i crear més de 6000 vivendes. A pesar de començar-se fa cinc anys, la urbanització ha vingut acompanyada sempre de polèmica; retaxacions constants, llicències d’ocupació que el propi Consell qualificava d’irregulars, dessecacions, males qualitats constructives, aparició d’una important ciutat íbera, falta d’il.luminació i serveis als primers residents.
A hores d’ara, davant la desaparició de facte de les Comissions Informatives d’Urbanisme de l’ajuntament de Cabanes, no hi ha informació al respecte de com s’ha resolt aquest assumpte, i en el darrer ple ordinari de febrer, tampoc es va donar cap resposta del què es pensava fer.
La urbanització no està acabada a hores d’ara, amb obres en alguns vials baix l’escusa de les canalitzacions de la veïna dessaladora, i de les 6000 vivendes, a totes penes s’han fet una dècima part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada