divendres, 13 d’abril del 2012

Cabanes-Units pel Poble demana retornar la il.luminació nocturna a la carretera Saragossa




 Cabanes 14 d’abril de 2012. El Grup Municipal d’Units pel Poble ha demanat avui a l’equip de govern, que no deixe passar més temps sense donar una solució a la falta d’il.luminació nocturna al carrer de l’antiga carretera de Saragossa/CV-10.
            Segons ha denunciat el grup majoritari de l’oposició a Cabanes, aquestes polèmiques obres, amb un cost de més de dos milions d’euros, que haurien d’haver-se acabat el 5 de setembre i a pesar d’estar pràcticament finalitzades no han estat repecionades, des de fa setmanes van llevar-se els fanals antics, que donaven il.luminació nocturna a aquest carrer perifèric de la població on viuen desenes de persones.
            A l’eliminar els fanals, no es van posar en funcionament els nous, i des de fa setmanes el carrer està completament fosc per la nit, creant inseguretat i molèsties als veïns com a l’activitat industrial del sector s3.
            Alguns veïns ja han mostrat les queixes a l’ajuntament, mentre  no s’ha donat resposta.
            Des d’Units s’ha criticat en primer terme la improvisació a l’hora d’actuar, ja que s’hauria d’haver deixat en funcionament  els fanals fins assegurar els nous, i en segon terme, la incapacitat a l’hora de donar cap resposta al veïnat.
            Aquesta obra arrossega gran polèmica, per haver endeutat al municipi a pesar de no ser demandada per cap veí, els més de dos milions eixiran d’un crèdit ICO de 1,3 milions d’euros que tot el poble haurà de pagar, de la venda de patrimoni municipal, i de caríssimes contribucions especials que hauran de pagar els veïns. Les obres duen un retard de 8 mesos, i ara es deixa als veïns a fosques durant setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada