dilluns, 23 d’abril del 2012

Cabanes: L’alcalde falta a la seua paraula, i no respecta la proporcionalitat acordada en el Ple sobre Butlletí d’Informació Municipal


Destina a cada grup de l’oposició sols 250 paraules  com a màxim
23 d’abril  de 2012.  En setembre passat, des de l’alcaldia de Cabanes es va editar un Butlletí d’Informació Municipal (BIM) , el primer després d’eleccions, que constava de  18 pàgines, i es dedicava a l’oposició sols una línea.
De les 18 pàgines del Butlletí, l’alcalde eixa en un total de 12 pàgines amb grans fotografies, els regidors del PP apareixen amb el seu nom i fotografia per tot els llocs. En totes les fotografies s’evitava  l’aparició de l’oposició, com per exemple en el Ple d’investidura de la nova corporació, on dedicaven dos fotografies i ampli espai a l’alcalde eixint, o prefereixen que isquen a les fotografies funcionaris abans que la resta de la corporació. Tot i haver-se fet en aquell dia fotografies dels 11 regidors junts, que s’han censurat i evitat apareguen.

Units pel Poble va dur al ple una proposta de reglament del BIM per evitar aquest abús per part del PP, ja que el BIM estava pagat amb diners de tots i es convertia en un instrument de propaganda exclusiu del PP. El PP va votar en contra del reglament, però el propi alcalde es va comprometre davant d’un plenari, a que el pròxim BIM seria tot ell proporcional als vots obtinguts  pels partits polítics amb representació.
            Ara, de nou l’alcalde falta a la seua paraula, i “ens deixa” als dos grups de l’oposició, un màxim de 250 paraules per a la propera i imminent publicació, ( per a que et faces una idea, aquesta nota té  477 paraules, comptat els titulars i tot), i la resta, serà tot la versió única i exclusiva del PP.  Si té 18 pàgines com l’anterior, l’oposició, amb el 40% dels vots, no tindrà ni tant sols ni la tercera part d’una pàgina)
            Per a Units pel Poble, aquest nova falta a la paraula donava, devalua totalment la confiança donada en el canvi de formes de l’actual equip de govern; ja que la realitat  els apropa a l’autoritarisme i la falta de respecte a l’oposició i als veïns: la web municipal censura les iniciatives i propostes de l’oposició, la periodista contractada amb els diners de tots es dedica a donar sols la versió del PP intentant deixar mal parada a l’oposició, les comissions informatives d’Urbanisme quasi han desaparegut i s’han eliminat de totes les comissions informatives els punts de precs i preguntes, s’han eliminat les juntes de portaveus unilateralment, i s’ha tornat a faltar a la paraula donava al convocar de nou plenaris pel matí, a les 12, perquè els veïns que treballen no puguen acudir.
De les bones paraules, s’ha passat als pitjors dels comportaments. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada