dilluns, 21 de juliol del 2014

El barri de l’Estació, de nou “cementeri” de vehicles accidentats.



Fa uns mesos denunciaven que els carrers del barri de l’Estació de la Ribera, a més d’acumular brutícia, no netejar-se mai, o tindre les zones de jardí abandonades, també patien l’haver-se convertit en una espècie d’improvisat cementeri de vehicles accidentats en la N-340, on qualsevol tipus de cotxe o furgó, podia passar mesos abandonat. En febrer de 2014, vam haver de denunciar precisament que duia mesos abandonada, en ple carrer, una furgoneta destroçada, a l’abast dels xiquets, amb tallants metàl·lics, amb vidres trencats, o amb els líquids caient i embrutant el carrer ( on després, ningú s’encarrega de netejar-lo, quedant per sempre les taques.

Després d’aquella denúncia, es va retirar el vehicle.
Però ara, de nou, ja du més d’una setmana una nova furgoneta accidentada, en les mateixes condicions, mal aparcada, i amb les mateixes característiques.

Això, segurament, no passaria en la majoria dels carrers que composen el terme municipal, ni molt menys en el nucli urbà de Cabanes, per què es permet en l’Estació?, els veïns d’aquesta zona tenen les mateixes obligacions i drets que la resta. Quantes vegades a l’any passa per eixos carrers el regidor responsable de la Ribera?


Com sempre, ens toca denunciar i posar en coneixement aquest abandó, perquè és la única manera de reaccionar que té l’equip de govern. Esperem es retire ja aquesta furgoneta, es demane responsabilitats per retornar el carrer al seu estat ( llevar les taques) i prendre mesures per evitar que no torne a passar; els vehicles accidentats, que les asseguradores les duguen als tallers o centres habilitats, i no als carres del poble 



5 comentaris:

  1. Lamento que en época franquista no enseñaran valenciano, pero así eran las cosas entonces. En cuanto a la entrada en cuestión, extraño bastante que el responsable de "units pel poble" haya visto furgonetas que hace menos de una semana que están en la vía pública y sin embargo no haya visto un REMOLQUE DE MOTOCULTOR que está atado con candado a un poste del tendido eléctrico (calle Ferrocarril, 5) desde hace 2 años y medio. O lo miramos todo o no miremos nada.

    ResponElimina
  2. Apreciat sr Fabregat, en primer lloc agrair-li el seu temps.
    si hem publicat estes fotos, és òbviament perquè algú en les ha fet aplegar amb les molèsties que ocasiona ( imagine que a vosté tampoc li agradarà tindre això al carrer, on qualsevol persona es pot fer mal), respecte a la queixa que ens fa, , ningú ens ha fet arribar la mateixa, igual és que ( sense saber-ho) eixe remolc que vosté diu no és un perill públic, no ho sabem. De totes maneres, si vosté creu que això sí ocasiona molèsties, o bé ho posa en coneixement de les oficines municipals ( i no sabem si a vosté li faran més cas que a la gent que es farta de queixar-se i ha de recurrir al nostre humil grup municipal per canalitzar les queixes) o ens pot aportar qualsevol fotografia i gustosament, si veiem que contradiu ordenances municipals, li donarem tràmit. No per més mirar de vegades se veuen totes les coses, i pensem que no té raó en l'argumentari, que no s'haja vist el fet que a vosté li molesta, li lleva gravetat al fet ací denunciat, nosaltres estem per intentar fer un poble millor, i per això una de cada cinc persones que va votar en les passades municipals ( aproximadament), ens va donar eixa responsabilitat, i la nostra obligació és escoltar a tots els veïns, fins i tot a vosté, per aixó, a la seu sincera i sencera disposició per intentar solucionar estos temes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Parece ser que quien ha escrito la réplica a mi comentario, no entiende o no quiere entender el fundamento del mismo y se pone a la defensiva pensando que está frente a un enemigo potencial. No es así. Solo pido en justicia que, ya que se ve lo que hace cuatro días que está, mejor debería verse lo que está desde hace dos años y medio, con peligro también para niños y usuarios de la calle. Mis palabras, quizás desafortunadas, eran que se quedan cortos al mirar.
      Respondiendo a su comunicado aclaro...
      1º).- Me parece muy bien su denuncia de abandonos en barrio L'Estaciò.
      2º).- No veo razón alguna para que, en las oficinas municipales, a un servidor le hagan más caso que a otros vecinos. En este aspecto no saben ustedes de la misa ni la mitad. Hace muchos años que no voy por allí, justamente para que nadie pueda hacer comentarios como el presente.
      3º).- Les felicito por su éxito en las pasadas elecciones y por su interés en hacer de Cabanes un pueblo mejor. Yo deseo lo mismo. Mi comentario fue porque vi su denuncia en el diario Levante. Con mayor motivo acepto hoy su invitación personal (fins i tot a vosté) y les informo de nuevo del abandono y encadenamiento a poste eléctrico del citado remolque pinchado y cargado de maderas putrefactas, frente a calle Ferrocarril, 5 que son grave peligro para los usuarios de dicha calle y niños que juegan en la misma. Espero su colaboración para que se retire y les saludo cordialmente.

      Elimina
  3. O lo miramos todo o no miremos nada., no és una frase massa afortunada.
    Si torna a llegir la resposta, vorà que és un oferiment, simplement, les conclusions, les trau vosté lliurement.
    respecte al que li facen més o menys raó en les oficines municipals ( de la Ribera obviament ), ho diem perquè tenim constància de veïns als que se'ls fa molt de cas, i altres que no, no sabem el criteri, és simplement una possibilitat.
    Respecte al cas concret que comenta, en el proper ple ordinari ho exposarem en el torn de precs i preguntes, pregant que se revise el fet i si procedeix se retire, igualment, si vol vostré ho publicitem en les nostres webs, pregaríem ens fera arribar alguna fotografia del fet ( sense foto, una denúncia com aquesta, perd força per publicar-se en la web).

    A la seua disposició.

    ResponElimina