dimarts, 1 de juliol del 2014

Anul·lació conveni Mundo Ilusión UNITS DEMOSTRA AMB LA GRAVACIÓ DEL PLENARI COM ES VA MENTIR EN ELS COMUNICATS DE PREMSA DE L’ALCALDIA



El passat dijous fèiem públic aquesta notícia:

Cabanes acorda demanar l’anul•lació del conveni de Mundo Ilusión


Immediatament, i donat l’impacte de la noticia, i no sabem si de les pressions rebudes, la “responsable de premsa” de l’alcaldessa ( sí, en un poble com Cabanes se li paga a una persona per a d’aixó), es fa un comunicat desmentint la noticia i parlant en responsables de mitjans de comunicació, com ens ho han fet sabent   i dient que no s’havia votat res, sinó que  simplement des de l’alcaldia, es parlaria amb la conselleria per vore com està el conveni i mirar si s’anul·la o no.

Tal i com vam dir, eixa versió era falsa i tòxica.

Per això, un cop aconseguida la gravació oficial del plenari ( disculpeu la qualitat en algrus trams) es demostra que nosaltre deiem la veritat i des del gabinet de premsa d’alcaldia es va mentir sense cap mirament.

En este enllaç, de sols 4 minuts, pots escoltar-lo (malament) :


Es presenta la moció, i l’alcaldessa diu que“en el contenido estamos completamente de acuerdo contigo, “(...) en cuanto al argumento y el fondo estamos de acuerdo

Des d’Units, el regidor Carles Mulet  proposa redacció alternativa al text “l’ajuntament acord iniciar converses amb les altres administracions per valorar la possibilitat d’anul·lar l’acord”
I es reitera la possibilitat de canviar el text en la idea d’iniciar converses amb les altres administracions per anul·lar o resoldre el conveni.

Es sent com l’alcaldessa demana opinió als seus, per saber si estan d’acord.
La secretària explica el sentit de l’acord; conversar amb conselleria i demés administracions per mirar com anul·lar el conveni.
I es vota per unanimitat.
Com es veu, s’ha mentit i intentant intoxicar als mitjans de comunicació.
Esperem una disculpa pública per part de l’alcaldia per permetre aquest tipus de comportaments èticament reprovables, com és mentir al poble. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada