dimecres, 19 de setembre del 2012

Cabanes: L’IVVSA (Generalitat) no fa les 32 VPO promeses abans d’eleccions i genera un deute de 70.000 euros a l’ajuntament.




Cabanes 19 de setembre  de 2012
Pocs mesos abans de les passades eleccions municipals, s’anunciava la imminent construcció de 32 vivendes de protecció oficial (VPO) i aparcament , després que l’ajuntament de Cabanes haguera concedit la llicència d’obres a l’Institut Valencià de la Vivenda (IVVSA)  http://www.cabanes.es/node/684.
LA concessió de les llicències, en 13 de gener de 2011,  obligava a que l’IVVSA començara les obres abans de sis mesos ( per fer-les coincidir en campanya electoral), i tenia 24 mesos com a màxim per executar totes les obres.
Aquestes vivedes es feien un sòl municipal, cedit gratuïtament per l’ajuntament, als carrers Borriol i Vall d’Alba ( junt al geriàtric), Ara, 21 mesos després, les obres no sols no s’han fet, sinó que l’IVVSA no va pagar mai els 40.099,12 euros de l’impost sobre instal·lacions, construccions i obres (ICIO) i tampoc la taxa per prestació de serveis urbanístics que uja un total de 30.074,31 euros, deute que ha notificat ja a l’IVVSA el servei de recaptació de la Diputació Provincial de Castelló.
            L’equip de govern “perdona” els 40.000 euros dels impostos, però reclama per la via del constrenyiment (embargament), els 30.000 de les taxes. El que no es clarifica en cap moment és què passarà ara amb el sòl municipal cedit gratuïtament per l’ajuntament a l’empresa pública, tornarà aquest a  mans de l’ajuntament?.
            La publicitat que es va donar a la concessió de les llicències, no s’ha donat en cap moment als incompliments i deutes generats per l’IVVSA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada