dilluns, 17 de setembre del 2012

Cabanes: Curiós cas de contractació de tècnics externs per part de l’alcalde en funcions.


Cabanes 17 de setembre  de 2012.  A pesar d’haver patit, com tots els municipis, un important aturada de l’activitat urbanística, l’ajuntament de Cabanes compta amb un gran equip urbanístic, en el qual han vingut treballant a nòmica de l’ajuntament a més d’un administratiu i una auxiliar, amb dos arquitectes, un arquitecte tècnic, o els treballs d’un enginyer de camins, tot això, per a un poble de 3000 habitants.
            A pesar d’això, és curiós vore com l’1 d’Agost de 2012, sent alcalde accidental l’aleshores tercer tinent d’alcalde, Jose Vicente Planell Alcacer, es pren per mitjà d’un Decret d’Alcaldia una determinació ben curiosa, com és la de contractar digitalment els serveis de l’advocat Fernando Falomir per una quantitat de 5664 euros, per redactar un simple modificació de les ordenances que afecten al polígon industrial, una tasca que es pot entendre que perfectament podrien fer des de l’equip tècnic que té l’ajuntament.
            En eixa data, ja era oficial la renúncia de l’anterior alcalde, i es tenia data per fer-la oficial ( 13 d’Agost) i quedava clar que quin anava a ocupar l’alcaldia no seria Planell sinó la primer tinent d’alcalde, Estrella Borràs, a pesar d’això, no va poder esperar els pocs dies que quedaven per al relleu d’alcalde, i es determina, aquesta contractació. Curiòs com a mínim.
            Fernando Falomir gaudeix des de fa temps d’una especial predilecció per part de l’equip de govern, sent contractat reiteradament per a qualsevol informe jurídic que al.3leguen des de l’equip de govern és necessari, a uns preus gent competitius.
 No hi ha més advocats qualificats i amb preus més baixos?, la resposta és sí. Per què no es fan ofertes públiques abans de contractar aquests serveis?, ells sabran. No pot l’equip tècnic municipal fer-se càrrec d’aquest tipus de treballs?, sembla que també seria lògic.
            Esperem que ens ho expliquen. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada