dimecres, 2 de novembre del 2011

El ple de Cabanes es compromet a estudiar la viabilitat d’impartir cursos i tallers ocupacionals a instàncies d’Units pel Poble.


Cabanes. 2 de novembre de 2011. En el darrer ple de l’ajuntament de Cabanes, tot i la primera negativa del PP a l’entendre que la petició es referia a crear una Escola Taller, al final es va poder aprovar per unanimitat la moció del Grup Municipal Units Pel Poble que demana la creació de cursos i tallers ocupacionals.

Es va adquirir el compromís de començar a buscar les ofertes que altres administracions i entitats que actuen en l’àmbit de la formació per poder tindre per als propers mesos una oferta mínima per a que els desocupats del municipi puguen invertir el seu temps en formar-se per millorar d’aquesta manera les seues expectatives laborals, i estudiar poden tindre per a 2012 una partida pressupostària per a tal fi.

MOCIÓ PER LA CREACIÓ DE CURSOS I TALLERS OCUPACIONALS.

L’atur i la precarietat laboral és a hores d’ara un dels principals problemes que afecta a la població en edat d’estar dins del mercat laboral, i en especial, als i les més joves;on, a pesar de una generació amb un preparació acadèmica millor, no aconsegueix treball.

Les iniciatives dutes a terme per altres municipis amb la creació de cursos ocupacionals, tallers,jornades..etc, donen el seu fruit, ja que en molts casos, a més de ser una mesures per traure a la gent de les llistes de l’atur, ajuden a trobar una ocupació o emprendre activitats d’auto ocupació.

Sabent que a hores d’ara la situació de les administracions locals no és precisament exultant,precisament per això que s’ha de prioritzar en què s’inverteix i s’actua.

Pertot això, es presenta al ple de l’ajuntament, la següent proposta d’acords:

Primer. L’ajuntament en Ple aprova la immediata posada en marxa, en col·laboració amb les entitats competents, de cursos específics de formació pera desocupats tant a la Ribera com a Cabanes, destinant en els pressupostos municipals de 2012 la partida pressupostària per hi pertoque.

- + info 605440283 http://unitspelpoble.tk/ unitspelpoble@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada