divendres, 18 d’octubre del 2013

PAI Torre la Sal, Units demana que l’ajuntament obligue la neteja de les illes no urbanitzades i s’ evite la creació d’abocadors per part del promotor.



L’abandonament del PAI de Torre la Sal de Cabanes continua sent objecte de controvèrsia, ja que mentre el promotor del PAI (Marina d’Or), s’ha dedicat els darrers mesos a exigir a l’ajuntament la neteja de les parts 0 i 1 del PAI, la única parc recepcionada, l’empresa no estaria mantinent en condicions la resta de la urbanització que envolta tant a les urbanitzacions com els càmpings de la zona.    
Així, si ahir es denunciava la crema restes vegetals dins del PAI creant molèsties als veïns ( en zones plenes d’herbes i brutícia acumulada) avui s’ha recordat com s’està ocupant des de fa anys tota una illa del PAI com a abocador on s’acumulen tot tipus de restes de les obres no sols de Cabanes sinó també de la veïna Orpesa, palets, cablejat, fustes, metalls i plàstics de tot tipus, abocats en una convertida en desballestament gegantí, junt a la “joia turística del municipi”.
            Aquesta abocament dóna una imatge lamentable d’una urbanització de platja que hauria d’estar acabada en 2011, i demostra com el terme de Cabanes és el calaix de sastre on va a parar tot. Aquesta activitat podria estar contravenint les ordenances municipals de neteja i salubritat dels solars i la proximitat a la via del tren també qüestiona que tinga cap autorització per a tal ús.
            El grup municipal d’Units pel Poble-Compromís ha denunciat en reiterades ocasions aquest fet al plenari municipal, sense cap resposta per part de l’equip de govern. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada