dijous, 12 de juliol del 2012

Cabanes: Units pel Poble demana al Ple arreglar els parcs infantils, tots ells amb deficiències




Cabanes 12 de juliol  de 2012.  El Grup Municipal d’Units pel Poble ha presentat en el darrer  un extens repàs del desperfectes, mancances i mal estat de les zones de joc dels xiquets i xiquetes al poble, demanant una ràpida reparació

-          A la placeta del Molí, darrere l’església, el tobogan li falten peces a la part de dalt i pot provocar caigudes, i des del principi no s’ha posat el segon gronxador a pesar de tindre l’espai reservat.

-          A la plaça de la Constitució, baix els gronxadors i cavallets, no existeix un pis adequat, i els xiquets i xiquetes acaben amb els genolls rascats sempre, es va demanar la instal·lació de material adequat.



-          Els cavallets de la plaça Tinença de Miravet fa anys estan trencats i no s’ha arreglat.






-          La plaça de les Escoles Velles, tant els gronxadors, cavallets com tobogans estan sempre sense cap ombra, deixant-los impracticables, en especial a l’estiu, bona part del dia.



-          A la placeta junt del calvari, no hi ha una trista ombra i pega el sol tot el dia, a més de presentar un estat d’abandonament preocupant.






-          La zona de jocs de la urbanització del Molinet pateix també un estat d’abandonament.




-          Els jocs instal·lats abans a la platja de la torre la sal, van ser tirats de males maneres i trencats, darrere del poblat marítim.





Des d’Units s’espera que aquesta queixa davant del plenari servisca per solucionar l’actual estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada