divendres, 25 de març del 2011

Cabanes: “Units pel poble” es reuneix amb els veïns de la urbanització Riberamar ( el Reiet) per escoltar els seus problemes


La candidatura municipal de Cabanes i la Ribera “ Units pel Poble” s’ha reunit amb els veïns de la urbanització el “Riberamar” ( popularment conegut com els Reiet), per tal d’escoltar la problemàtica que des de fa dècades afecta a aquests i que cap corporació fins ara ha resolt.

Els veïns vaN mostrar el malestar perquè fins i tot pagant ells el cost total per instal·lar la il·luminació viària, i l’asfaltat del carrer, no se’ls ha permet cap millora, tot i estar des de fa més de 30 anys regularitzades les vivendes i pagant tots els tributs municipals.

Tot i haver cedit els propietaris des de fa anys part dels seues terrenys a l’ajuntament per crear un Centre Social, i una zona verda, la primera és un descampat, i la segona, un femer on s’acumulen deixalles i restes vegetals.

Aquesta urbanització, junt al Camí l’Atall, entre el nucli de la Venta i el Parc Natural del Prat, compta amb 58 vivendes, i desenes de veïns que viuen tot l’any. Entre les reivindicacions, a més de les ja dietes de dotar-se t’enllumenat i urbanitzar els carrers, convertits ara en un fangar, està el posar senyalitzacions en les entrades des de la N-340 ( quan s’ha hagut de cridar per exemple a una ambulància o servei urgent, ha estat impossible trobar el nucli).

Els veïns han lamentat el desinterès de les successives corporacions municipals, i els problemes existents per uns buits legals en quant als drets d’urbanitzar les parcel·les buides.

Des d’Units pel Poble es va adquirir el compromís de després de les eleccions, ja siga des del Govern municipal o des de l’oposició, dur aquesta problemàtica a un plenari per buscar una solució definitiva a aquests problemes.


BAIX AQUESTES LÍNIES " LA ZONA VERDA"
AQUEST SOLAR ÉS "EL CENTRE SOCIAL"

1 comentari: